El Nefes - Gazi (Clear)

Out of stock

Handgemaakt koperen waterpijp: El Nefes – Gazi

Naast Egypte heeft ook Turkije haar eigen topmerk onder de waterpijpen. De modellen van El Nefes worden gemaakt van massief koper. De kleine details op de stang en kolenschaal worden er met de hand ingekerfd. De vazen zijn van Boheems kristal met 2 karaats goud. Hierdoor haal je een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Waterpijp in Ottomaanse stijl

Deze Gazi is het kleinere broertje van de El Nefes Sultan. De stang is 70 centimeter lang en de zeer gedetailleerde versieringen zijn er met de hand in geëtst. De kolenschaal is extra groot en tevens voorzien van versieringen. Er valt voldoende te zien aan deze waterpijp tijdens je heerlijke rooksessie.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt bij bestelling de kleur van de vaas zelf uitkiezen en geheel zelf bepalen wat voor soort slang je wilt hebben. De vaas is wel specifiek van El Nefes. Het is gemaakt van Boheems kristal en beschilderd met versieringen van 24 karaats goud. Dit is heel mooi, maar ook duurzaam, want je poetst het er niet zomaar af. Samen zorgen alle onderdelen voor een authentieke Ottomaanse doffe rookstijl. Niet alleen rookt dat heel fijn, dit soort koperen waterpijpen zijn ook uitermate geschikt voor klassiekere smaken (zoals Al Fakher) en voor het vasthouden van een speciieke smaak. Deze koperen waterpijpen worden dan ook ideaal gebruikt voor één en dezelfde smaak of smaaksoort, keer op keer opnieuw te roken waardoor de smaak sterker en sterker wordt. De smaak trekt namelijk in het koper en dit versterkt de smaak enorm ten opzichte van andere waterpijpen. 

El Nefes – Gazi wordt geleverd met:

  • Massief koperen Gazi stang van 70cm
  • Vaas van Boheems kristal
  • Kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang
  • Let op: Wordt geleverd zonder tabakskop en slang!

Note: Because this product is handmade and does not come standardized from the factory, the product may sometimes differ from the photo or contain slight irregularities. Read more about our handmade products and what you can expect from them here.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Features of
Brand El Nefes
Origin Turkey
Production Handmade
Diffuser Semi (ball)
Connection Rubber
Smoke Chamber traditional
Quality Excellent (A)
Type Vase Bohemian Crystal with 24K Gold
Comes with Without hose & bowl
Color Gold, Transparant
Maximum of Hoses 1 Hose
Length 70.0000
Size Hookah Large (> 69cm)
Model hookah Traditional
Weight of Stem (Grams) Onbekend
Write Your Own Review
You're reviewing:El Nefes - Gazi (Clear)

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review