Farida - Double Warda

Out of stock

Sierlijke Farida – Double Warda met veel details

Farida is net als Khalil Mamoon een merk dat staat voor kwaliteit, ambacht en duurzaamheid. De waterpijpen worden met de hand gemaakt in Egypte van massief koper. Alle onderdelen zijn ervoor gemaakt om soepel te kunnen roken. Het is een echt A+ merk waarmee je bent verzekerd van jarenlang rookplezier.

Groot en slank model

Deze Double Warda is een van de grotere modellen. Het heeft een lengte van 78 centimeter. De gehele stang en kolenschaal zijn bewerkt met prachtige details. Voornamelijk zie je bloempatronen terug. De twee robuuste bollen in de stang geven het model in combinatie met de slanke tussenstukken een sierlijke en stevige uitstraling.

Bij deze shisha staan de kleuren goud en zwart centraal. De stang heeft dankzij het koper een gouden kleur. De vaas en de slang zijn bewerkt met strepen in beide kleuren. Om het helemaal af te maken kun je bij bestelling kiezen voor een donkere tabakskop. Je krijgt dan een compleet en decoratief geheel.

Naast het goede ontwerp van de waterpijp zelf hebben de slangen van Farida het grote voordeel dat ze wasbaarzijn. Hierdoor kun je meerdere smaken roken. Dit is een moderne ontwikkeling die je veel variatie biedt.

Farida - Double Warda wordt geleverd met:

  • Massief koperen Double Warda stang van 78cm
  • Wasbare slang
  • Zwarte vaas met gouden strepen en logo opdruk
  • Origineel kolenschaal, voorzien van logo
  • Tabakskop naar keuze
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Optioneel: Windscherm

Note: Because this product is handmade and does not come standardized from the factory, the product may sometimes differ from the photo or contain slight irregularities. Read more about our handmade products and what you can expect from them here.Let op: Bij dit product raden we aan een siliconen vaas rubber bij te bestellen voor extra stevigheid van de vaas!

Features of
Brand Farida
Origin Eqypt
Production Handmade
Diffuser Semi (ball)
Connection Rubber
Smoke Chamber traditional
Quality Excellent (A)
Type Vase Glass
Comes with Complete
Color Black, Gold
Maximum of Hoses 1 Hose
Length 78.0000
Size Hookah Large (> 69cm)
Model hookah Traditional
Weight of Stem (Grams) 1460
Write Your Own Review
You're reviewing:Farida - Double Warda

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review