Khalil Mamoon - Trimetal

Out of stock

Waterpijp in drie kleuren met Khalil Mamoon - Trimetal

Een van de beste waterpijpmerken ter wereld is Khalil Mamoon. Het merk staat voor uitstekende kwaliteit, waarbij de producten in Egypte ambachtelijk en met de hand worden gemaakt. Wanneer je dezelfde modellen met elkaar vergelijkt, zul je qua uiterlijk kleine verschillen zien. Dit komt door het handwerk en geeft het zijn charme en kracht. Elke waterpijp is hierdoor uniek.

Waterpijp met drie metalen

Deze Trimetal voldoet aan alle kwaliteitskenmerken van een authentieke Khalil Mamoon. Dit model heeft een hoogte van 74 centimeter. Het is daarmee van gemiddelde grootte in vergelijking met andere modellen van dit merk. Zoals de naam al doet vermoeden, is de stang gemaakt van drie verschillende metalen. Dit zijn brons, zilver en goud. Dit geeft de waterpijp een extra luxe uitstraling.

Hoe je omgaat met je shisha speelt een grote rol voor het hebben van een fijne rooksessie. Zo is het belangrijk dat je de waterpijp goed klaarmaakt, maar het ontwerp van de stang is niet onbelangrijk. Dankzij de wijdere binnenschachten van de Trimetal krijg je een soepele luchtstroom. Hierdoor hoef je niet hard te hijsen en kun je ontspannen genieten. Je kunt de ervaring optimaliseren door het kiezen van de juiste slang. Als je het bijvoorbeeld wel prettig vindt om harder te hijsen kun je een smallere slang nemen.

De vaas is helder van kleur en is bewerkt met smalle strepen in een gouden kleur. Dit past goed bij het ontwerp van de stang. Bij bestelling heb je echter de keuze om voor een andere vaas te kiezen. In plaats van het standaard model kun je kiezen voor een luxe vaas van Boheems kristal met 24 karaats goud. Vanwege de meerdere kleuren is de Caravan editie ook een goede keuze.

Khalil Mamoon - Trimetal wordt geleverd met:

  • Trimetal stang van 74cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Tabakskop naar keuze (Standaard Egyptische kleikop)
  • Alle benodigde rubbers
  • Optioneel: slang, windscherm

Note: Because this product is handmade and does not come standardized from the factory, the product may sometimes differ from the photo or contain slight irregularities. Read more about our handmade products and what you can expect from them here.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Features of
Brand Khalil Mamoon
Origin Eqypt
Production Handmade
Diffuser Semi (ball)
Connection Rubber
Smoke Chamber traditional
Quality Excellent (A)
Type Vase Choosable base
Comes with Complete
Color Gold, Silver
Maximum of Hoses 1 Hose
Length 84.0000
Size Hookah Large (> 69cm)
Model hookah Traditional
Weight of Stem (Grams) 1555
Write Your Own Review
You're reviewing:Khalil Mamoon - Trimetal

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review