Oduman - Hybrid Black-EN

Out of stock

Modern waterpijp roken met de Oduman Hybrid Black

Oduman is een relatief jong merk uit Turkije. De modellen van dit merk kenmerken zich door hun moderne uiterlijk met grote glazen vazen in plaats van decoratieve koperen stangen. Hierbij is de rookkwaliteit zeer goed behouden gebleven waardoor ze in korte tijd zeer populair zijn geworden.

Model met uniek ontwerp

Met dit model combineert Oduman het soepele rookgenot van de andere modellen, met de traditionele opstelling van vaas met stang. Het geheel is 47 centimeter hoog.

Deze N5 is het vijfde model van Oduman en lijkt net zo populair te worden als de N2. Het geheel is zonder tabakskop 47 centimeter hoog en daarmee de hoogste van alle modellen van dit merk. De vaas is handgeblazen en de overige onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal. In de dompelbuis is een diffuser opgenomen. Hierdoor worden grote rookbellen opgebroken in kleinere en krijg je een soepele luchtstroom. De hookah kun je helemaal uit elkaar halen zodat je alle onderdelen goed kunt schoonmaken. Dit kan ook met de siliconen slang. Hierdoor ben je keer op keer weer verzekerd van een frisse rooksessie.

Creëer zelf leuke effecten

Je kunt verschillende leuke dingen met de waterpijpen van Oduman doen, en dit maakt het merk extra uniek. Voeg bijvoorbeeld stukjes fruit, Shaashii poeder of voedselkleurstof toe aan het water. Deze geven extra smaak en / of spectaculaire effecten. 


*Let op word geleverd zonder tabakskop

Features of
Brand Oduman
Origin Turkey
Production Produced by machine
Diffuser Detachable
Connection Screw On
Smoke Chamber universal
Quality Excellent (A)
Type Vase Glass
Comes with Without bowl
Color Silver, Transparant
Maximum of Hoses 1 Hose
Length 47.0000
Size Hookah Medium (46cm - 68cm)
Model hookah Modern
Weight of Stem (Grams) Onbekend
Write Your Own Review
You're reviewing:Oduman - Hybrid Black-EN

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review