True Cloudz - Lemon-Mint

Out of stock

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – Lemon-Mint

Lemon-Mint is een echte zomerklassieker met al vele liefhebbers. Het is de combinatie van sappige, zure citroen met verkoelende munt. Een goede combinatie heeft weinig opsmuk nodig, maar dat betekent niet dat je er niet mee kunt mixen. Voeg bijvoorbeeld een zoete smaak toe voor een extra smaaklaag. Bij bestelling ontvang je een doosje van 75 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar je hebt per rooksessie maar 5-10 gram nodig, afhankelijk van hoe lang je wilt roken. Uit één doosje kun je dus gemakkelijk 10 rooksessies halen. Deze hoeveelheid is voldoende voor 35-60 minuten rookplezier.

De waterpijppasta van True Cloudz is uniek in zijn soort. Dankzij de relatieve droge structuur blijft het een beetje kneedbaar. Hierdoor kun je het goed mixen met ander rookwaar en blijven de smaken gescheiden. Doordat ze niet gaan overlopen, kun je er perfect mee experimenteren. Je kunt je eigen smaakcombinaties maken of tijdens je rooksessie een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Met een klein beetje pasta ben je al verzekerd van dikke rookwolken.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam : Lemon-Mint
  • Smaak: Citroen en munt
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Features of
Brand True Cloudz
Nicotine rate 0% nicotine
Origin Germany
Structure Dry
Type of Flavour Fresh (Mint / Menthol)
Taste / Flavour Mint
Quantity 75 Grams
Quality Economy (B)
Write Your Own Review
You're reviewing:True Cloudz - Lemon-Mint

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review