Farida - Kamanja-EN

Out of stock

Sierlijk Farida – Kamanja met veel details

Net als Khalil Mamoon is Farida een merk dat staat voor kwaliteit, ambacht en duurzaamheid. Een belangrijk kenmerk is dat de waterpijpen in Egypte met de hand gemaakt worden van massief koper. Het is hiermee een echt A+ merk waarmee je bent verzekerd van een soepele rookervaring en jarenlang rookplezier.

Robuust model met graanpatronen

Deze Kamanja is een robuust model. Het heeft een lengte van 81 centimeter. De gehele stang en kolenschaal zijn bewerkt met prachtige details. Voornamelijk zie je graanpatronen terug. Deze zijn ter ere van de Egyptische boeren die dagelijks voor het graan zorgen. Daarom wordt dit model ook wel de Wheat Kamanja genoemd. Het geheel heeft een sierlijke en stevige uitstraling.

Bij deze shisha staat de kleur goud centraal. De stang heeft dankzij het koper een gouden kleur. De vaas en de slang zijn bewerkt met strepen in zowel goud als zwart. Dit zorgt voor een mooie overgang, maar ook een beetje contrast. Hierdoor komen de details op de stang nog beter naar voren. Om het helemaal af te maken kun je bij bestelling kiezen voor een donkere tabakskop. Je krijgt dan een compleet en decoratief geheel.

Naast het goede ontwerp van de waterpijp zelf hebben de slangen van Farida het grote voordeel dat ze wasbaarzijn. Hierdoor kun je meerdere smaken roken. Dit is een moderne ontwikkeling die je veel variatie biedt.

Farida - Kamanja wordt geleverd met:

  • Massief koperen Kamanja stang van 81cm
  • Wasbare slang
  • Zwarte vaas met gouden strepen en logo opdruk
  • Origineel kolenschaal, voorzien van logo
  • Tabakskop naar keuze
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Optioneel: Windscherm

Note: Because this product is handmade and does not come standardized from the factory, the product may sometimes differ from the photo or contain slight irregularities. Read more about our handmade products and what you can expect from them here.Let op: Bij dit product raden we aan een siliconen vaas rubber bij te bestellen voor extra stevigheid van de vaas!

Features of
Brand Farida
Origin Eqypt
Production Handmade
Diffuser Semi (ball)
Connection Rubber
Smoke Chamber traditional
Quality Excellent (A)
Type Vase Glass
Comes with Complete
Color Black, Gold
Maximum of Hoses 1 Hose
Length 81.0000
Size Hookah Large (> 69cm)
Model hookah Traditional
Weight of Stem (Grams) 1525
Write Your Own Review
You're reviewing:Farida - Kamanja-EN

Your Review

Share your opinion with others by writing a detailed review